دسترسی خانوادههای شهدا و ایثارگران به خدمات بانک دی در سراسر ایران امکانپذیر شد
به گزارش صدای بانک به نقل از روابطعمومی بانک دی، در این مراسم عباس معمارنژاد، معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهمنامه گفت: این تفاهمنامه در راستای استراتژی فراگیری مالی است که هدف آن ارائه خدمات مالی، بیمهای و بورسی به تمامی شهروندان در تمام نقاط کشور است.
وی افزود: استفاده از بانکداری عاملی یکی از راههای مؤثر برای نیل به این استراتژی است که امروز بانک دی با امضای این تفاهمنامه گام نخست آن را برای قشر عظیم جامعه ایثارگری و خانواده معزز شهدا اجرایی کرد.
معمارنژاد بانکداری عاملی را یک بازی برد-برد برای نظام بانکی و ذینفعان آنها برشمرد و تصریح کرد: بانک عامل از طریق دریافت کارمزد، بانک طرف قرارداد با کاهش هزینهها و قیمت تمامشده پول و مشتریان با کمترین هزینه ممکن در دریافت خدمت و سهولت دسترسی به خدمات سه ضلع اصلی این بازی برد-برد را تشکیل میدهند.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پایان ابراز امیدواری کرد با گسترش بانکداری عاملی در نظام بانکی کشور، شاهد گسترش دامنه خدمات و افزایش سهولت دسترسی آحاد مردم به خدمات بانکی باشیم.
در ادامه این مراسم برات کریمی، مدیرعامل بانک دی، با تأکید بر دستاوردهای این تفاهمنامه در افزایش سرعت و بهبود کیفیت خدمات به جامعه هدف بانک دی گفت: بانک دی یک بانک خصوصی است که 730 هزار نفر از سهامداران آن را خانواده معزز شهدا و ایثارگران تشکیل دادهاند که با توجه به گستردگی دامنه و تنوع خدمات از یکسو و تعداد کم شعب بانک از سوی دیگر، لزوم تسهیل دسترسی جامعه هدف به خدمات شعبهای به یک ضرورت اساسی در بانک دی تبدیل شده است که امضای این تفاهمنامه یک گام بلند در این مسیر محسوب میشود که عملاً دسترسی خانوادههای شهدا و ایثارگران به خدمات بانک دی در سراسر ایران امکانپذیر شد.
مدیرعامل بانک دی با اشاره به دستاوردهای این بانک در یک سال گذشته تصریح کرد: در یک سال اخیر با همت جمعی تمامی همکاران خدوم بانک دی، شاهد گسترش تفاهمنامههای همکاری مشترک بانک با سازمانهای مختلف و رشد شاخصهای عملیاتی بانک در حوزههای گوناگون بودیم که نویدبخش روزهای روشن برای ذینفعان بانک است.
وی افزود: کاهش 50 درصدی زیان انباشته، کاهش NPL بانک از 62 درصد به 21 درصد، کاهش قیمت تمامشده پول به 15درصد و رشد بیش از 165درصدی منابع ارزانقیمت بانک، گوشهای از دستاوردهای بانک دی در یک سال گذشته بوده است که امیدواریم با تلاش جمعی همکاران شاهد استمرار موفقیتهای روزافزون بانک باشیم.
کریمی در پایان ضمن ابراز امیدواری از نتایج مؤثر امضای تفاهمنامه مشترک با پست بانک ایران گفت: امیدوارم با گسترش دامنه این تفاهمنامه در فازهای بعدی، علاوه بر افزایش کیفیت خدمات بانکی و افزایش رضایت ذینفعان، شاهد کاهش هزینههای مستقیم و غیرمستقیم خدمات بانکی باشیم.
در ادامه این مراسم بهزاد شیری، مدیرعامل پست بانک ایران ضمن ابراز امیدواری برای توسعه و گسترش همکاریهای مشترک با بانک دی گفت: پست بانک ایران با برخورداری از 6000 باجه بانکی روستایی و 627 هزار نقطه تماس در مناطق روستایی کشور، از طریق این تفاهمنامه این امکان را برای مشتریان بانک دی فراهم کرده است که با صرف کمترین زمان و هزینه ممکن از خدمات مالی بانک دی بهرهمند شوند.
وی افزود: مهمترین دستاورد این تفاهمنامه علاوه بر مدیریت زمان، هزینه و انرژی برای مشتریان بانک دی، گسترش خدمترسانی به جامعه هدف این بانک، یعنی خانواده معزز شهداء و ایثارگران در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور است که از این پس میتوانند با حضور در باجههای روستایی یا مراجعه به خودپردازهای پست بانک خدمات دریافت و پرداخت خود را انجام دهند.
در ادامه این مراسم، آیین رونمایی و بهرهبرداری از خدمات مشترک بانک دی و پست بانک ایران از طریق ارتباط تصویری با باجههای بانکی پست بانک در روستای خیرآباد در تربت جام، روستای کوشک هراز در شهرستان بیضاء استان فارس و روستای حسنلنگ شهرستان بندرعباس برگزار شد.
گفتنی است بر اساس این تفاهمنامه، که نخستین تفاهمنامه مشترک میان بانک دی و پستبانک است، از این پس امکان واریز و برداشت وجوه توسط مشتریان در شعب هر دو بانک، وصول چک، انجام امور بانکی مربوطه اعم از صدور کارت، ارائه انواع خدمات بانکداری الکترونیکی و اینترنتی، امکان وصول اقساط تسهیلات و تکریم متناسب با شان و منزلت خانواده معزز شهدا و ایثارگر از طریق شعب بانک دی و شعب و باجههای خدمات بانکی پستبانک، فراهم میشود.
همچنین گسترش همکاری در بازار بین بانکی در راستای مدیریت بهینه نقدینگی، همکاری در انجام اعتبارسنجی صحیح و دقیق مشتریان طرفین، همکاری در تشکیل پرونده اعتباری در شعب بانک دی و پست بانک و ارائه خدمات متقابل ارزی به مشتریان دو طرف، بخش دیگری از مفاد این تفاهمنامه است.