تاریخ انتشارچهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
کد مطلب : 10803
محمد سلگی قائم مقام ستاد مستقل اصولگرایی کشور در نشستی با مسئولین ائتلاف سراسری حماسه سازان ایران اسلامی گفت:

انتخابات برنده و بازنده ندارد

۰
plusresetminus
لازم است مشخص شود که انتخابات برنده و بازنده ندارد. در واقع: تکلیف محوری، شکست ندارد.
انتخابات برنده و بازنده ندارد
به گزارش صدای بانک؛  کسی که برای ادای تکلیف وارد صحنه انتخابات می شود، عدم احراز صلاحیت حجتی شرعی برای او خواهد بود تا شانه از بار سنگین مسئولیت ریاست جمهوری خالی کرده و با عزمی جزم در سنگرهای دیگر به خدمت مشغول شود.
باید تبیین شود علت ناراحتی مردم، عملکرد ضعیف دولت فعلی و مجلس اصلاح طلب قبلی است. علت ناراحتی مردم نافرجام بودن وعده های برجام است؛ نه عمل به قانون توسط شورای نگهبان. اتفاقاً مردم از ردصلاحیت افرادی که مسبب چنین شرایطی هستند استقبال می کنند.
لازم است بیان گردد که با ترکیب فعلی، دوقطبی های کاذب تا حد زیادی کاهش یافته لذا بهترین زمان برای تمرکز بر روی برنامه ها و تیم کاندیداهاست.
باید تبیین شود که قهر با صندوق آرا، کمک به دشمن است و در صورت عدم احراز صلاحیت کاندیدای مطلوب ما، تکلیف شرکت در انتخابات و سعی در شناسایی و انتخاب کاندیدای اصلح (و معرفی او به سایرین) ساقط نمی شود دشمن منتظر است تا تاثیر تحریم ها و فشار اقتصادی را پای صندوق های رای ببیند. بنابراین یکی از بهترین راه ها برای مأیوس کردن دشمن و بی اثر کردن تحریم ها، شرکت در انتخابات است.
کار دشمن، دشمنی کردن است و ما هیچ وقت با کوتاه آمدن از اصول، نمی توانیم او را راضی کنیم. (اگر یک کاندیدای ضعیف تایید شود، فردا دشمن خواهد گفت چرا شورای نگهبان تایید کرد! )
بایستی تبیین گردد که عناوینی مانند {مصلحت}، {خواست مردم} یا {پیشگیری از حوادث احتمالی در آینده} نبایستی جایگزین حق تلقی گردد.《میانه‌روی》دستور دین است، اما دشمن با تحریف، جایی میان حق و باطل را میانه‌روی معرفی می‌کند و مبلغان آن را سرمایه‌های خود در کشور اسلامی ما می‌داند.
لازم است روشن شود که جز حق، همه چیز باطل است و شورای نگهبان شرعاً و قانوناً نباید از حق عدول نماید.
لازم است تبیین گردد که رد صلاحیت افرادی با خصوصیات ذیل، کاملاً معقول است و رد افراد به این دلایل، مورد حمایت مردمی می‌باشد:
– افرادی که فاقد حداقل‌های قانونی هستند.
– کسانی که زندگی‌های اشرافی دارند.
– مدیرانی که هیچ کارنامه قابل دفاعی در مسئولیت‌های قبلی خود نداشته‌اند.
– آن‌هایی که سخنان دشمن شاد کن به زبان می‌رانند.
– نامزدهایی که یک تیم مشخص و یک برنامه حداقلی برای اداره کشور در اختیار ندارند و آن را به مردم معرفی نمی‌کنند.
– کسانی که به توانایی‌های مردم و ظرفیت‌های طبیعی کشور ایمان ندارند.
این نکته که اشخاص امین نظام و افرادی که در داخل شورای نگهبان صاحب نفوذ هستند، احراز صلاحیت نشده اند، نشان می دهد تا حدامکان عدالت رعایت شده و شورای نگهبان با نگاه جناحی عمل نکرده است.
از کاندیداهایی که با تمکین به نظر شورای نگهبان از صحنه رقابت خارج شده اند بایستی تقدیر و تشکر کرد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین