معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد: محصول شرکت دانشبنیان دکتر هادی چراغی عضو هیئت علمی دانشگاه موفق به اخذ TRL=7 شد.
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه:
محصول شرکت دانش بنیان عضو هیئت علمی دانشگاه رازی موفق به اخذ TRL=7 شد
15 اسفند 1401 ساعت 11:05
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد: محصول شرکت دانشبنیان دکتر هادی چراغی عضو هیئت علمی دانشگاه موفق به اخذ TRL=7 شد.
به گزارش صدای بانک از روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر هادی چراغی عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی و عضو هیئت مدیره و مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانشبنیان نوین نوند سلامت پیشتاز از اخذ TRL=7 برای محصول کیت آزمایشگاهی تولید این شرکت با عنوان کیت سنجش ظرفیت تام آنتی اکسیدانی خبر داد.
یکی از معیارهایی که جهت تعیین میزان آمادگی و بلوغ فناوری (تکنولوژی) بکار میرود، سطح بلوغ فناوری یا (Technology Readiness Level) TRL است که اولین بار توسط سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در دهه ۸۰ میلادی مطرح شد. TRL، ابزاری تحلیلی به منظور ارزیابی سطح آمادگی فناوری (یا تکنولوژی) و میزان خطرپذیری ناشی از بکارگیری فناوری برای توسعه محصول است. امروزه TRL در ۹ سطح توصیف میشود و از سطح ۱ (مطالعات اولیه) شروع و به مرحله ۹ که شامل راه اندازی سیستم در محیط واقعی و رقابتپذیر است، پایان مییابد.
کسبTRL=7 برای یک محصول به معنای اثبات عملکرد نمونه اولیه آن در محیط واقعی میباشد. محصول فناوری در یک محیط عملیاتی متفاوت با شرایط اولیه آزمون واقعی بکار گرفته میشود. این مرحله سطح بلوغ یافتهTRL-6 به حساب میآید و نیازمند وجود یک محیط و فضای عملیاتی متفاوت برای بکارگیری سیستم کامل فناوری و اجزا در آن است مثل: دستیابی به نمونه محصولی (تولید پایلوت) که در محیط واقعی و متفاوت با شرایط آزمایشگاهی به درستی عمل میکند.
دکتر چراغی که در سال گذشته نیز موفق به طراحی و تولید دو محصول در زمینه کیتهای تشخیص آزمایشگاهی دامپزشکی شده بود؛ در سال جاری نیز دو محصول در حوزه فرآوردههای پیشرفته تشخیص و درمان طراحی و تولید کردهاست که این کیتها که یکی از آنها کیت سنجش ظرفیت تام آنتی اکسیدانی میباشد، در زمینه تشخیص و تحقیقات مرتبط با درمان و سلامت میتواند کمک کننده باشند.
معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات ایشان، موفقیت و توفیق روز افزون ایشان را از درگاه ایزد منان آرزومند است.
کد مطلب: 19056