به گزارش صدای بانک، در این جلسات هماهنگی، تصمیمات مهم و کلان اقتصادی بنا به مقتضیات کشور و مصالح مردم و شرایط تحریم ها برای خنثی کردن اثرات تحریم ها و ممانعت از توقف پیشرفت کشور به تصویب سران قوا و تایید رهبری می رسد.
تنها پنج سال از اتخاذ چنین تدبیر شایسته ای، رهبر معظم انقلاب در دیداری که با بیش از هزار نفر از اعضای تشکلها و فعالان مختلف دانشجویی داشتند درباره انتقاد یکی از دانشجویان به جلسه اقتصادی سران قوا گفتند: این جلسه دائم نیست بلکه برای چند هدف از جمله اصلاح ساختار بودجه، تدبیر شده که تاکنون پیشرفت مورد انتظار در تحقق اهداف صورت نگرفته است.
ایشان در اشاراتی به برخی نکات مطرح شده از زبان دانشجویان گفتند: اصل خصوصیسازی و سیاستهای اجرایی اصل ۴۴، فکر شده، منطقی و درست است؛ چرا که دولت نمیتواند اداره همه امور را بر عهده گیرد. البته توقع ما برآورده نشده اما کارهای خوبی هم در زمینه خصوصیسازی انجام شده است.
برای چرایی نگرانی رهبری معظم انقلاب از عملکرد شورای اقتصادی سران قوا ضروری است علل این نگرانی بررسی و برای حل آن چاره اندیشی شود.
در هنگام شروع به کار تشکیل جلسات سران قوا، دبیرخانه ای در دولت با عنوان "دبیرخانه جلسات هماهنگی سران قوا " تشکیل شد که در دولت سیزدهم دکتر " محسن رضایی " معاون اقتصادی رئیس جمهور با حکم رئیس جمهور مسئول این دبیرخانه شد .
پیگیری ها نشان می دهد این دبیرخانه در حد تنها یک اسم و از آن فراتر نرفته است و این در حالی است که دبیرخانه وظایف ویژه ای در این زمینه دارد که هرگونه سنگ اندازی در انجام این وظایف سبب ناکارآمدی این شورا شده است که در سخنان رهبر فرزانه انقلاب هم دیده می شود .
رئیس جمهور باید برای رفع نگرانی رهبری از عملکرد این شورا اجازه دهد ساختار قانونی این دبیرخانه بسرعت تشکیل و به ناکارآمدی شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا پایان داده شود که این تنها راه ممکن است .