مدیر کل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تمایل داروخانهها برای قرار داد با بیمه سلامت از طریق ورود به سامانه نسخه نویسی الکترونیک ضروری است.
مدیر کل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد:
ضرورت ورود داروخانهها به سامانه نسخهنویسی الکترونیک
22 تير 1402 ساعت 12:03
مدیر کل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تمایل داروخانهها برای قرار داد با بیمه سلامت از طریق ورود به سامانه نسخه نویسی الکترونیک ضروری است.
به گزارش صدای بانک از پایگاه خبری بیمه سلامت به نقل از ایرنا کیوان تاج بخش افزود: در کشور ۱۲ هزار و ۹۵۰ داروخانه طرف قرار داد فعال و در شهر تهران ۲ هزار و ۸۶۲ داروخانه طرف قرار داد با بیمه سلامت وجود دارد.
وی اظهار داشت: در راستای نیل به اهداف دولت الکترونیک، تکالیف قانونی این سازمان مبنی بر اجرای بند ل تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ و تسهیل شرایط همکاری با مراکز سلامت، حذف فرایندهای کاغذی و به منظور تکریم ارباب رجوع و جلوگیری از تردد فیزیکی پزشکان و موسسان مراکز سلامت جهت درخواست عقد و تمدید قرار داد، سامانه هوشمند انعقاد و تمدید قرار داد در سازمان بیمه سلامت ایران به صورت غیر حضوری در سراسر کشور راه اندازی شده است.
تاج بخش ادامه داد: لذا متقاضیان قرار داد می توانند با مراجعه به سامانه: eservices.ihio.gov.ir/psc اقدام به ثبت نام و دریافت نام کاربری و گذر واژه نموده و پس از بارگذاری مستندات قانونی به صورت برخط درخواست عقد و یا تمدید قرارداد خود را کنند.
مدیر کل نظارت بر خدمات بیمه سلامت ایران تصریح کرد: پس از بارگذاری مدارک توسط مراکز سلامت، کارشناسان سازمان بیمه سلامت درخواست متقاضی را ظرف ۲۴ ساعت کاری بررسی کرده و در صورت تایید درخواست، از طریق پیامک به متقاضی، فعالسازی قرار داد مرکز اطلاع رسانی می گردد و ظرف مدت یک ماه پس از فعالسازی قرار داد، بازدید از مرکز به منظور تکمیل فرایند انعقاد قرار داد انجام می شود.
به گفته تاج بخش، همچنین متقاضیان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ هرگونه سوال با سامانه تلفنی ۱۶۶۶ تماس حاصل کنند و در شرایطی که مرکز فاقد قرار داد باشد و تمایل به نسخه نویسی داشته باشد می تواند به محض ورود به سامانه و ثبت نام و دریافت نام کاربری و رمز عبور و بارگذاری مستندات لازم اجازه ورود به سامانه های نسخه نویسی الکترونیک را داشته باشد.
به گزارش ایرنا، نسخه الکترونیک بخشی از پرونده الکترونیک سلامت بود که با همکاری دولت، مجلس و سازمان های بیمهگر بر اساس مصوبات قانونی نهاد قانونگذاری کشور به اجرا درآمده است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۱۷ اسفند سال گذشته برای فراهم کردن زیر ساخت های لازم در بهبود اجرای نسخه نویسی الکترونیک با هزینههای لازم برای تحقق آن موافقت کردند.
کد مطلب: 21500