به گزارش صدای بانک از اگزیمنیوز، فتحعلی محمدزاده در دومین همایش توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در صنایع کشور، افزود: ایجاد این شهرکهای تخصصی باهدف توسعه انرژیهای تجدیدپذیر انجام میشود.
وی از اخذ ۲۵ مجوز برای احداث این شهرکها خبر داد و گفت: رویکرد سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایجاد بستر لازم برای توسعه این نوع انرژی در شهرکهای صنعتی است.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: عرضه و تقاضای برق در شرایط فعلی از یک ناترازی مزمن رنج میبرد و عرضه و تقاضا روندی منفی دارد.
محمدزاده خاطرنشان کرد: افزایش هزینه انرژیهای فسیلی هزینه ساخت نیروگاههای حرارتی را نیز بالاتر برده و این در حالی است که هزینه احداث نیروگاههای تجدیدپذیر به ارزانترین وجه خود رسیده است.
احداث ۵ هزار نیروگاه خورشیدی در شهرکهای صنعتی
وی از تلاش برای احداث ۵ هزار نیروگاه خورشیدی در مجموع شهرکهای صنعتی خبر داد و گفت: هزار مگاوات آن از طریق نیروگاههای خود تأمین احداث خواهد شد و هزار مگاوات نیز از طریق خرید تضمینی برق احداث خواهد شد.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: سه هزار مگاوات باقیمانده نیز از محل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید ایجاد خواهد شد.
محمدزاده ادامه داد: سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در همه استانها ساختمانهایی دارد که تفاهم شده با سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق تا از این اماکن نیز برای ایجاد نیروگاههای تجدیدپذیر بهرهگیری شود که تاکنون ۵۰۰ کیلووات سرمایهگذاری شده است.
وی خاطرنشان کرد: برایناساس ۹۲ شهرک صنعتی با مساحت ایجاد ۵ هزار و ۲۰۰ مگاوات نیروگاه در اختیار سازمان انرژیهای تجدیدپذیر قرارداده میشود.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: علاوه بر این سقف صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی ایران برای ایجاد نیروگاه خورشیدی در اختیار ساتبا قرار میگیرد.
دومین همایش توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در صنایع کشور صبح امروز با حضور معاون وزیر نیرو به مدت ۲ روز آغاز بکار کرد.