از متن این پویش:« ما امضاکنندگان این کارزار صریحاً از جنابعالی میخواهیم تا مطابق وعدههای انتخاباتی خود سیاست منفعلانه، مخرب و بیحاصل فیلترینگ اینترنت را با قید فوریت تغییر داده و دستور رفع فیلتر پلتفرمهای پرکاربرد بینالمللی از جمله گوگلپلی، اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب، توییتر، فیسبوک، واتساپ، توویچ و… را صادر فرمایید.»
به گزارش صدای بانک از خبرگزاری خبرآنلاین، این روزها چهرههای متعددی برای اقدام فوری در خصوص فیلترینگ در دولت چهاردهم درخواست پر کردهاند؛ محمد جواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از این چهرهها است؛ او در همایش اکوسیستم نوآوری واقعیتهای اقتصاد ایران در اتاق بازرگانی ایران گفت:« فیلترینگ سه سال تجربه شد اما راه حل نبود و کارزار انتخاباتی سال ۱۴۰۳ ثابت کرد که همه گروهها فیلترینگ را ناکارآمد میدانند و همه نامزدهای انتخاباتی بر ناکارآمد بودن فیلترینگ تاکید داشتند و حتی آقای جلیلی که ادامه دولت سیزدهم بودند نیز فیلترینگ را ناکارآمد میدانستند این همگرایی بین نامزدها در کمتر موضوعی دیده می شد، فیلترینگ در دولت سیزدهم تجربه سختی بود و به نظر میرسد که اجماعی برای حل این مشکل وجود دارد و دولت باید بزودی برای آن چاره اندیشی کند.»
رسانهها نیز همسو با چهرهها برای رسیدگی به این موضوع قلم را در دست گرفتهاند؛ در یکی از یادداشتهای منتشر شده در فضای رسانهای کشور، آورده شده است که باید دنبال خشنودی همگانی بود و از خشم خواص نترسید. هیچ هزینهای هم ندارد. رفع فیلترینگ و آزادسازی فضای مجازی همهاش سود است. اول از همه خواست عمومی مردم است. مردمی که اکثریت قاطع آنان از این شبکهها استفاده میکنند و نمیدانند چرا حکومت مانع دسترسی آزاد آنها به این شبکهها است؟ مهمتر از همه یوتیوب است که عدم دسترسی به آن نوعی بلاهت محض است. در توئیتر هم که خود آقایان حضور دارند و برای آگاهی مردم توئیت میزنند و مردم با خرید فیلترشکن باید وارد آن شوند. آقای پزشکیان هم در این برنامه هستند.
اخیرا نیز پویشی با درخواست «مطالبه رفع فیلترینگ فوری اینترنت از دولت دکتر پزشکیان» به راه انداخته شده است که تا به لحظه نگارش این گزارش بیش از ۲۷ هزار امضا گرفته است؛ در متن این گزارش آمده است:« امروز بیش از ۸۳ درصد کاربران ایرانی از فیلترشکن استفاده میکنند و فیلترینگ هیچ نتیجهای جز تحمیل هزینه مالی و روانی به شهروندان، ناامنی موبایلها و شبکه، کاهش کیفیت و سرعت اینترنت، ضربه به اقتصاد دیجیتال، کمرنگ کردن حضور بینالمللی ایرانیان، تضعیف جایگاه زبان فارسی در اینترنت، عقبماندگی تکنولوژیک مردم، افزایش شکاف دیجیتال و پر کردن جیب مافیای فروش فیلترشکنها نداشته است. امروز مسئولان بالاخره پس از بیش از ۲۰ سال تلاش برای محدودسازی اینترنت، باید به این ادعای متخصصان رسیده باشند که فیلترینگ مطلق از نظر فنی ناممکن است. پس از شما مطالبه میکنیم در مقابل خسارت فاجعهبار این سیاستهای اشتباه بایستید و این حق بدیهی شهروندان را به آنها بازگردانید.»