تاریخ انتشارپنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
کد مطلب : 29374
معاون دفتر تخصصی و فوق تخصصی سلامت سازمان بیمه سلامت ایران:

شصت گروه بیماری خاص و صعب العلاج از بسته‌های ابلاغی حمایتی برخوردار هستند

۰
plusresetminus
معاون دفتر تخصصی و فوق تخصصی سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: 60 گروه بیماری خاص و صعب العلاج از بسته های ابلاغی حمایتی برخوردار هستند.
شصت گروه بیماری خاص و صعب العلاج از بسته‌های ابلاغی حمایتی برخوردار هستند
به گزارش صدای بانک، دکتر مهرداد الهامی در گفتگو با پایگاه خبری بیمه سلامت در خصوص آخرین شرایط ارایه خدمت در صندوق صعب العلاج گفت: جهت بهره مندی مشمولین از مزایای صندوق، بیماران هدف دارای بسته های خدمتی، می بایست نشاندار گردند، این روش ها شامل مراجعه به ادارات کل استانی ( بر اساس  ساز مان بیمه گر پایه ) و ارائه مستندات، مراجعه به سامانه شهر وندی به آدرسwww.bimehsalamatiranian.ir و مراجعه به دانشگاه های علوم پزشکی (در صورت انتقال الکترونیک اطلاعات مذکور به سامانه های ساز مان بیمه سلامت) است.
معاون دفتر تخصصی و فوق تخصصی سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت با مراجعه به مراکز طرف قرار داد و در صورت استفاده از نسخه نویسی الکترونیک به صورت برخط از مزایای صندوق بهره مند شده و از پرداختی بیمار کسر می شود.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر چه تعداد بیمار تحت پوشش این صندوق هستند افزود: در حال حاضر انتساب نشان بیماران تامین اجتماعی از طریق وب سرویسهای مربوطه تبادل می شود و در داشبورد بیماری های خاص و صعب العلاج بیش از 2 میلیون نشان به بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی منتسب شده است.
دکتر الهامی درباره اینکه کدام بیماری ها تحت پوشش صندوق هستند تاکید کرد: با عنایت به افزایش تدریجی بسته های ابلاغی اکنون 60 گروه بیماری از بسته های ابلاغی برخوردار می باشند.
 
معاون دفتر تخصصی و فوق تخصصی سلامت سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: علاوه بر پوشش بسته های خدمتی ابلاغ شده و به منظور حمایت بیشتر از بیمه شدگان مبتلا به بیماری های خاص و صعب العلاج خصوصأ بیماری های فاقد بسته ابلاغی بر اساس تبصره ذیل ماده 9 اساسنامه صندوق، لیست مشمولین حمایت صندوق مذکور، مشتمل بر 107 گروه بیماری، تهیه و به ادارات کل استانی ابلاغ شد، تا از مساعدت های موردی با ارائه مدارک مثبته درمانی و پس از طرح و در صورت تصویب در کمیته های استانی متشکل از نمایندگان سازمانهای بیمه گر پایه، تا سقف معینی در سال (50 میلیون تومان در سال 1401 و 1402 و با عنایت به بازنگری صورت گرفته 70 میلون تومان در سال 1403) برخوردار شوند.
وی افزود: به منظور ایجاد وحدت رویه در بهره مندی بیمه شدگان در سراسر کشور دستورالعمل رسیدگی به اسناد خارج از ضوابط بیماران خاص و صعب العلاج تدوین و به ادارات کل استانی ابلاغ شده است.
دکتر الهامی در خصوص اینکه صندوق صعب العلاج تا چه مبلغی از هزینه های درمان بیماران را پوشش می دهد اظهار داشت: در صورت مراجعه بیمه شدگان گروه هدف سازمان بیمه سلامت ، به مراکز دولتی طرف قرارداد در اکثریت موارد خدمات موجود دربسته  به صورت رایگان ارائه می شود.
این مقام مسئول در سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در صورت مراجعه بیمه شدگان گروه هدف سازمان بیمه سلامت، به مراکز  غیر دولتی طرف قرار داد در اکثریت موارد  برای خدمات سرپایی دربسته  تا 80 درصد تعرفه مالکیت مرکز تحت پوشش صندوق قرار  می گیرد، لازم ذکر است سهم صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج پس از کسر سهم بیمه پایه و سهم بیمه تکمیلی اعمال می شود.
معاون دفتر تخصصی و فوق تخصصی سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، درباره اینکه آیا قرار است تعداد بیماری های تحت پوشش صندوق افزایش پیدا کند گفت: بله، صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج بطور مستمر در حال بازنگری  ارتقا و به روز رسانی می باشد.  
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین