دلیل هجمهها به معمار آمونیاک پتروشیمی هنگام چه بود؟!
۰
غلامرضا جمشیدی، مدیرعامل سابق پتروشیمی هنگام و مدیر فعلی پتروشیمی نوری، از نخبگان عرصه ساخت و راه اندازی کشور بوده که به دلیل سرعت پیشبرد طرحهای نیمه کاره و جلب اعتماد مدیران هلدینگ خلیج فارس، به یکی از چهرههای درخشان این عرصه تبدیل شده است.
به گزارش صدای بانک،جمشیدی که پیش از این در پتروشیمی پردیس سوابق مدیریتی درخشانی از خود برجای گذاشته بود، مدیران هلدینگ خلیج فارس را وسوسه کرد تا برای تکمیل آمونیاک هنگام که نزدیک دو دهه روی زمین مانده بود، از توان وی استفاده کنند.
شبه معجزهای که او در ۱۵ ماه با موفقیت آن را تکمیل کرد و دروازهای برای فروش آن گشود. پس از آن به پتروشیمی نوری منتقل شد تا مدیریت این مجموعه را با توجه به سوابق شایسته خود پیش ببرد.
اما طبق روالی که شاید این روزها مُد باشد انتصابات جدید تا یک مدت کوتاهی حواشی جدید هم به همراه خود دارد. اکثر این حواشی که غالبا از کاهش انتظارات ذینفعان سیستم قدیمی نشات میگیرد، قابل درک و چشم پوشی است چرا که زمان، حلال بد احوالان است اما گاهی بقدری تیغ ها نامنصفانه است که قلب هر انسان منصفی را به درد میاورد.
جمشیدی در زمان مدیریت خود در هنگام، یکی از بهترین دوران را برای پرسنل آنجا رقم زد. موضوعی که حتی به گفته پرسنل تاکنون مشاهده نشده بود که یک مدیر به این میزان از کارکنان حمایت کند. از پیگیری شخصی برای درمان کارگری آسیب دیده که تا ماه ها شخصا خودش پیگیر و حامی درمان و معیشت او بود. تا اصلاح نظام پاداش و حقوق، تنها بخش کوچکی از حضور او در هنگام بوده است.
جمشیدی برای تکمیل پروژه آمونیاک مانند هر مدیری که ژنرالهایی برای اداره کار در شرایط حساس در جیب دارد، تمام مردان قوی و معتمد خود را شبانه روز به میدان آورد تا بتوانند پروژه ای که سالها زیر خاک بوده را به حرکت درآورند.
ولی این بار هم حسودان هتاک در حق او نامهربانی زیادی کردند و تیم راه اندازی بسیار قوی که او چید و به این سرعت نتیجه گرفت را، در اوج سخافت پارتی بازی خواندند. سوابق راه اندازی ایمان محمودی، از این جهات حائز اهمیت است که نشان میدهد جمشیدی از تجارب یک نخبه اوره و آمونیاک بهره برد تا به اهداف کلان شرکت دست یابد. لذا اینگونه باید مطرح کرد که اگر قرار باشد برای راه اندازی آمونیاک از یک نیروی متخصص در این حوزه استفاده نکنیم، چگونه باید یک واحد را راه اندازی کنیم؟ بنابراین ایمان محمودی نشان داد برخلاف تمام هجمهها، محکم است و نه باکی از کار دارد و نه ترسی از قضاوت.
متاسفانه عدهای با اذعان دروغین به لزوم چرخش نخبگان در مدیریت کشور، گاهی رسالت عالی این صنعت را فراموش و گمان می کنند صندلیهای ریاست، اموال و ارث پدری آنهاست. غافل از اینکه همه برای خدمت میآیند و میروند و تنها آمار و اعداد هستند که خبر از دستاورد آنها میدهند، نه املاء دیکته شدهای از سمت عدهای معلوم الحال.
لذا فرهنگ خارج گودنشینی و اشکال گیری همیشه در کمین مردان میدان بوده و لجن پراکنی های بدون انصاف، بسیاری از همین مدیران موفق را که در صنعت ایران بسیارند دلسرد کرده است.
محکم میگوییم که نقد جمشیدی با آمار غیرممکن است. لذا قصه گویی شبه شاعرانه، تنها ترفند بدخواهان هرجومرج طلب است.
مسئولان سایت آوای انرژی با گلایه از اینکه فردی با استفاده جعلی از نام این رسانه، اقدام به تکثیر شبنامهای بی نام و نشان تحت سرتیتر «همکاران ارجمندمان در پتروشیمی نوری» علیه این مدیر دلسوز داشته، این امکان را فراهم ساختند تا کسانیکه در میدان هنگام بودند، پاسخ درخوری را در این سایت منتشر نمایند.
متن سراسر دروغین نوشته شده که فاقد حتی یک نمونه آمار و تحلیل فنی است، مشخصا یک عقده گشایی مرسوم بعد تودیع، علیه مدیران محکم و با صلابتی است که باج نمیدهند.
همکارانمان در هنگام و اهل فن میدانند که معنی دستاورد آمونیاک چیست و اگر فردی ذرهای وجدان و تجربه کاری در صنعت پتروشیمی داشته باشد ممنون چنین افرادیست که کلید دار واقعی قفل امور و سعادت پرسنل و مردم هستند.
با کمال میل حاضریم با هر فردی که ذرهای در کارنامه درخشان غلامرضا جمشیدی در هنگام تردید دارد مناظره کنیم.
امید است برای این عده اندک هم وجدان پاک، جای نیات ناپاک را پر کند و بجای تنش و دشنام، از دستاورد مدیران موفق سرلوحه بسازیم.