مدیرعامل بانک صادرات گفت: در پایان سال ۹۶ در این بانک سه برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت در دستور کار قرار گرفت که برنامه کوتاهمدت بازگشایی نماد بانک در بورس و کند شدن روند زیاندهی بود. در برنامه میان مدت نیز به حداقل رساندن زیان بانک و در برنامه بلندمدت ورود به منطقه سودآوری در دستور کار بود.
به گزارش "
صدای بانک" ، مدیر عامل بانک صادرات از هدف بانک صادرات برای افزایش سهم بازار این بانک بورسی خبر داد و افزود: منابع ارزان قیمت بانک صادرات در سال گذشته نسبت به اسفندماه سال ۹۶ معادل ۵۰ درصد رشد داشت و به ۱۱۰ هزار میلیارد تومان رسید.
به گفته دکتر حجتاله صیدی در حال حاضر مانده منابع این بانک به ۱۶۷ هزار میلیارد تومان رسیده که معادل ۹ درصد منابع در بازار پول است. وی افزود: طبق برنامه تدوین شده تلاش میکنیم این سهم تا پایان سالجاری به بیش از ۱۰ درصد برسد که معادل ۲۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود.
دکتر صیدی که از بهمنماه سال ۹۶ مدیریت بانک صادرات را به عهده گرفته است زیان عملیاتی این بانک در سال ۹۶ را معادل ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در سال یاد شده روزانه معادل ۱۰ میلیارد تومان زیان به بانک تحمیل میشد که هر روز در حال افزایش بود.
مدیرعامل بانک صادرات یادآور شد: در پایان سال ۹۶ در این بانک سه برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت در دستور کار قرار گرفت که برنامه کوتاهمدت بازگشایی نماد بانک در بورس و کند شدن روند زیاندهی بود. در برنامه میان مدت نیز به حداقل رساندن زیان بانک و در برنامه بلندمدت ورود به منطقه سودآوری در دستور کار بود.
به گفته مدیرعامل بانک صادرات این برنامهها با کمک مدیران توانمند بانک پیگیری شد به طوری که بانک صادرات در دوره ۳ ماهه منتهی به ۳۱ خردادماه ۹۸ به ازای هر سهم یک ریال سود محقق کرد و بر این اساس از روند زیاندهی خارج شد و پس از ۳۶ ماه برای نخستین بار درآمدها از هزینهها پیشی گرفت در حالی که در مدت مشابه سال قبل از آن به ازای هر سهم ۵۴ ریال زیان محقق کرده بود.