رئیس جمهور هجدهمین دوره نمایشگاه گردشگری را افتتاح کرد
۰
هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته لحظاتی پیش با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.
به گزارش صدای بانک از خبرگزاری مهر، هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته امروز در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران با حضور رئیس جمهور افتتاح شده و تا ۲۶ بهمن ماه از ساعت ۹ تا ۱۷ در ۲۰ سالن و در فضایی بالغ بر ۷۰۰۰۰ متر (۳۵۰۰۰ متر فضای مفید) آماده بازدید علاقه مندان است.
قرار بود رئیس جمهور در سالن اجلاس سران درباره نمایشگاه گردشگری سخنرانی کند اما این سخنرانی در داخل نمایشگاه و سالن اجتماعات آن با حضور تعداد اندکی از مهمانان و خبرنگاران حوزه سیاسی انجام شد.
مسعود پزشکیان پیش از این در آبان ماه امسال از سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی بازدید کرده بود. همچنین در دولت سیزدهم نیز مرحوم رئیسی با حضور در سالن اجلاس سران هفدهمین دوره این نمایشگاه را افتتاح کرد.
در مراسم افتتاح هجدهمین دوره نمایشگاه گردشگری، نمایندگان مجلس، فعالان گردشگری، هتلداری، خدمات مسافرتی، هواپیمایی، سفرای کشورهای خارجی از جمله کشورهایی که در نمایشگاه غرفه دارند نیز حضور پیدا کردهاند. همچنین بسیاری از کارکنان وزارت میراث فرهنگی در سه حوزه مأموریت کاری این وزارتخانه نیز در نمایشگاه حاضر شدهاند. ۳۱ استان کشور نیز مأمور شدهاند تا ظرفیتهای میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خود را به معرض نمایش بگذارند.
گردشگری صلح، اقوام ایرانی و وفاق ملی شعار این دوره از نمایشگاه است. در این نمایشگاه فعالان صنعت گردشگری حضور پررنگی دارند. بوم گردیها بخش ویژه ای از این نمایشگاه را پوشش دادهاند. همچنین گروههای موسیقی اقوام نیز طبق جدولی که از پیش تعیین شده، هر روز و در ساعتهای مشخصی به اجرای برنامه در استیج میپردازند.
در این دوره از نمایشگاه کشورهای مختلفی از جمله قطر، ترکیه، اندونزی، ازبکستان غرفه دارند ولی تاجیکستان نیز که اخیراً با ایران لغو روادید انجام داده حضور پررنگی دارد. همچنین برای اولین بار گروه موزههای دفینه به عنوان یک گروه موزهای به دستاوردهای خود در نمایشگاه پرداخته است.
از طرفی نشستها و پنلهای تخصصی بخش مهمی از این نمایشگاه هستند از جمله نشستهایی درباره هوش مصنوعی، توسعه گردشگری ولی سالن مجزایی از این نمایشگاه به گردشگری پزشکی اختصاص پیدا کرده است. هتلداران نیز در این نمایشگاه بخش مهمی از سالنها را به خود اختصاص دادهاند.
فروش محصولات صنایع دستی نیز در کنار ارائه خدمات گردشگری انجام میشود ولی مانند سالهای قبل سالن مجزایی ندارند.
بخش گردشگری خوراک که قسمت مهمی از این نمایشگاه است با برگزاری غرفههای مخصوص به خود و برپایی چادرهای عشایری میزبان بازدیدکنندگان شده است.
همچنین استانهای فارس، یزد و اصفهان در قالب یک غرفه بزرگ در نمایشگاه به عنوان مثلث اصلی گردشگری ایران به ارائه خدمات و معرفی جاذبهها و مسیرهای خود پرداختهاند.