تاریخ انتشارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۲
کد مطلب : 6261
قائم مقام سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد:

بهترین زمان پرداخت حق بیمه و تمدید دفترچه درمانی

۰
plusresetminus
قائم مقام سازمان تامین اجتماعی، بهترین زمان پرداخت حق بیمه بیمه‌گران توافقی و قراردادی را هر سه ماه یک بار دانست.
بهترین زمان پرداخت حق بیمه و تمدید دفترچه درمانی
 به گزارش "صدای بانک" ،  محمدحسن زدا در مورد زمان پرداخت حق بیمه، گفت: کارگران ساختمانی و اکثر بیمه‌شدگان در مورد زمان پرداخت حق بیمه خود سوال دارند و این سوالی است که همه بیمه گران قرار دادی و توافقی تأمین اجتماعی مانند بیمه اختیاری و مشاغل آزاد دارند.
وی افزود: این افراد می‌توانند سالیانه یک بار بیایند و کل مبلغ حق بیمه سال را پرداخت کنند و ما دفترچه آنها را برای کل سال تمدید کنیم اما چون مبلغ سنگین می‌شود و سخت است می‌توانند در بازده‌های سه و ۶ ماهه بیایند و پرداخت کنند تا ما هم بتوانیم دفترچه‌های درمانی آنها را تأمین اعتبار بزنیم.
قائم مقام سازمان تأمین اجتماعی گفت: البته این افراد می‌توانند ماهیانه نیز بیانند و حق بیمه بدهند اما یک ماه یک ماه سابقه و استحقاق درمان به نظر آنها را اذیت کند و پیشنهاد ما این است که هر سه ماه حق بیمه خود را پرداخت کنند که این زمان منطقی‌تر از همه زمان‌های دیگر است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما