معاون امور ناشران و اعضای بورس گفت: در حال حاضر بیش از 10 شرکت در مرحله درج در بورس بوده و شرکت زرماکارون بعد از درج در مرحله عرضه اولیه قرار دارد.
به گزارش "صدای بانک" ، مجید نوروزی معاون امور ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران در مورد عرضههای اولیه شرکتها در بورس گفت: در حال حاضر بیش از 10 شرکت در مرحله درج در بورس قرار دارند و شرکت زرماکارون که قبلا در بورس درج شده، در مرحله عرضه اولیه قرار دارد.
وی افزود: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، به نظر میرسد، زر ماکارون حداکثر تا پایان هفته آینده در بورس تهران عرضه خواهد شد.
نوروزی گفت: تمام تلاش بورس تهران بر این است تا عرضههای اولیه شرکتها در کوتاهترین زمان ممکن و شفافترین وضعیت در هفتههای آینده انجام گیرد.
معاون امور ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران در مورد ادامه عرضه سهام شرکت سرمایهگذاری امید وابسته به بانک سپه گفت: جزئیات این مسأله مشخص نیست، اما در هر زمان که درخواستی بابت پذیرش شرکتها به بورس ارائه شود، در صورت وجود شرایط اولیه در اسرع وقت پیگیری خواهد شد.
وی همچنین در مورد این که تاکنون چند شرکت درخواست ارائه سهام خود در بورس تهران را داده و در صف پذیرش قرار دارند، گفت: در حال حاضر بیش از 10 شرکت در مرحله درج بوده که به محض انجام اقدامات تعیین شده توسط هیأت پذیرش و احراز شرایط، نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان ناشر ثبت و بلافاصله درج و آماده عرضه میشود.
نوروزی گفت: هم چنین پرونده بیش از 20 شرکت نیز در حال آماده سازی برای طرح در جلسه هیأت پذیرش قرار دارد.
معاون امور ناشران و اعضای بورس اوراق بهادار تهران در پاسخ به این سؤال که با توجه به تأکید وزیر اقتصاد مبنی بر آسان گیری برای ورود شرکتها به بورس چه تمهیدی فراهم کردهاید که شرکتها راحتتر وارد بورس شوند تا عمق بازار افزایش یابد، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای اتخاذ شده توسط هیأت پذیرش بورس در ماههای اخیر، راهکارهایی برای پذیرش شرکتها است که در عین حداکثر سازی شفافیت اطلاعاتی و پوشش ریسکهای احتمالی، امکان پذیرش و درج را نسبت به گذشته تسهیل نماید.
وی این را هم گفت: همچنین بورس اوراق بهادار تهران پس از بررسی دستورالعمل جدید پذیرش اوراق بهادار، پیشنهاداتی را به منظور تسهیل فرایند پذیرش به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه نموده و در حال مذاکره جهت اعمال پیشنهادات مذکور قرار دارد.
در هفته پیش وزیر امور اقتصادی و دارایی جلسهای با شرکتهای بخش خصوصی در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار کرد و در آنجا اعلام کرد، با توجه به اقبال مردم به حضور در بورس و سرازیر شدن نقدینگی به سمت این بازار لازم است عمق بازار سرمایه افزایش پیدا کند؛ بنابراین از شرکتهای مهم بخش خصوصی و هلدینگها و شرکتهای عمومی درخواست میکنیم برای حضور در بورس اقدام کنند.
از طرفی وزیر اقتصاد به رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و اعضای هیأت مدیره سازمان دستور داد زمینه پذیرش آسان و سریع شرکتها در بورس را برای عمق بخشی به بازار فراهم کنند.
در حال حاضر از صدها هزار شرکت در کشور تنها 760 شرکت در بورس و فرابورس حضور دارند و هجوم نقدینگی به بازار با توجه به کمبود سهام شناور قابل معامله شرکتها باعث جهش قیمت سهام و در نتیجه افزایش یکباره شاخص بورس شده است که به خاطر همین امر کارشناسان هشدار میدهند مردم مراقب حبابی شدن بازار باشند.