در حال حاضر، کمتر از چهار درصد معاملات برق کل کشور در بورس انرژی مبادله میشود. این در حالی است که با افزایش حجم مبادلات برق در بورس انرژی و با راهاندازی بازار آتی و اختیار معامله برق، بازار شفافتر میشود و صنایع بهتر میتوانند ریسک خود را مدیریت کنند.
باید منتظر ماند و دید که با کاهش مصرف برق در کشور و محدودیت های اعمال شده از سوی وزارت نیرو باز هم استخراج کنندگان رمز ارزها اقدام به تولید بیت کوین خواهند کرد و یا اینکه تهدیدهای خود را عملی و به کشورهای همسایه خواهند رفت.
سخنگوی صنعت برق گفت: مراکز استخراج از ارزهای دیجیتالی پس از کسب پروانه از مراجع ذیربط میتوانند به شرکتهای توزیع یا برق منطقهای بسته به میزان تقاضا مراجعه نمایند تا نحوه اتصال انها به شبکه سراسری برق مشخص شود.
معاون وزیر برق و انرژی وزارت نیروی ایران گفت: معدنکاران بیت کوین در ایران از نرخ برق یارانه ای بهره می برند و حتی از مساجد هم که برق را رایگان می گیرند سوء استفاده می کنند .
ارز دیجیتال یا Cryptocurrency یک فرم از پول الکترونیکی است که به منظور امنیت بیشتر، حذف واسطهها و ناشناس بودن طراحی شد. ارزهای دیجیتال از یک فناوری غیرمتمرکز استفاده میکنند که به کاربران امکان پرداخت امن و ذخیره پول را بدون نیاز به ثبتنام یا استفاده از بانکها و سازمانهای واسطه میدهند.