رئیس ستاد برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی بورس گفت: شکی نیست که سرمایهگذاری در داراییهای مالی به منزله حمایت از صنایع داخلی و کمک به اقتصاد ملی است. وقتی فردی سهام شرکتی تولیدی را میخرد در واقع به تولید کالاهای آن شرکت کمک میکند و خودش هم سود به دست میآورد؛ ولی ضعف سواد مالی موجب شده که گاه عدهای به بازارهای کاذب مثل بازار ارز روی آورند که فعالیت غیرضروری در آنها برای اقتصاد کشور مضر و برای خود فرد هم با ریسکهای زیادی همراه است. با این وصف، اگر مشارکتکنندگان بتوانند هم مفاهیم سواد مالی را به مشتریان خود منتقل کنند و هم کسب و کار خود را به خوبی عرضه کنند و در نتیجه مشتری جدید یا قویتری را جذب کنند، همه باهم سود کردهاند و این در نهایت موجب رونق تولید، اشتغالزایی و... میشود.
فلاح در ادامه افزود: خروجیهای این نمایشگاه بسیار متنوع است. بسیاری از مراجعهکنندگان در دورههای آموزشی شرکت کرده و بر سطح دانش و مهارت خود افزودهاند. از این رو، مشارکتکنندگان موفق شدهاند مشتریان جدیدی برای خود بیابند. از طرفی هم بازدیدکنندگان موفق شدهاند برخی مشکلات در فعالیتهای خود را به صورت حضوری و سریع حل کنند. فعالان حوزههای مرتبط با این نمایشگاه هم از طریق این فرصت ایجاد شده، دیدارهای کاری و دوستانه زیادی داشتهاند که گاه اثرات آن را با ما هم مطرح میکنند. پدران و مادرانی بودهاند که از طریق این نمایشگاه دیدگاه بهتری نسبت به رشتههای تحصیلی این حوزه پیدا کردهاند. دانشآموزان و دانشجویان زیادی با صنعت مالی کشور آشنا شدهاند و به نوعی آیندهسازی در ابعاد خودش رخ داده است. خبرنگاران این حوزه موفق شدهاند در قالب نشستهای خبری یا مصاحبهها، اطلاعات مهمی را از متولیان امر به مردم منتقل کنند.
رئیس ستاد برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی بورس گفت: افراد متعددی از تالار فرهنگ بازدید کردهاند که در واقع ارائهای آموزشی با فضای هنری برای آنان بوده است. در این نمایشگاه محصولات جدید یا خدماتی با تخفیف به مشتریان ارائه شده و می شود. بازدیدکنندگان خارجی از این نمایشگاه، گاه از پیشرفت بازار ایران ابراز شگفتی کرده و گاه رهنمودها و نظراتی درخصوص سرمایهگذاری در ایران ارائه کردهاند. البته این نمایشگاه دستاورد غیرمادی هم داشته است و آن اینکه، در طول برپایی این نمایشگاه شاهد همدلی و همراهی شرکتهای فراوانی هستیم که در سه حوزه مختلف این رویداد شرکت میکنند.